Допелхерц Витамин Д

средна оценка: 5
13/09/2021

Мнения от потребители

Отношение към клиента: 5

Качество: 5

Доволни ли останахте: 5

Цена: 5

Витамин Д се приема най-често за здрави кости и силиен имунитет. Той подпомага мощно имунната система и поддържа нормалното състояние на зъбите и костите. Витамин Д е познат още като витамин на слънцето. Той се синтезира се в човешкото тяло под активното действие на слънчевата светлина. Допелхерц предлага на пазара Витамин Д в различни варианти, като доказаното немско качество е предпочитано от повечето потребители.

витамин д от доплехерц

Потребителски мнения за Допелхерц Витамин Д: 3

 1. Започнах да използвам Допелхерц Витамин Д за първи път, когато бях бременна в петия месец. Направените кръвни изследвания показаха, че имам сериозен дефицит.

  Гинекологът ми ме насочи веднага към Допелхерц Витамин Д, за което съм му много благодарна до ден днешен. Той каза, че от години работи с този немски продукт и всичките му обратни връзки от пациенти са положителни.

  Резултатите след три месечния прием показаха, че дефицитът вече е изчезнал и че продуктът си е свършил работата. Аз продължих да приемам Допелхерц Витамин Д, защото показа,че е достатъчно ефективен, отделно работя на изкуствено осветление и излагам кожата си много рядко на слънчева светлина.

  В проучванията, на които попадам в последните години, се посочва че с напредване на възрастта намалява и производството на този витамин от организма и допълнителният прием е силно препоръчителен – даже задължителен. Жените са по-предразположени към дефицит, заради физиологичните състояния, през които преминават като например кърмене и менопауза

  • Отношение към клиента: 5
  • Качество: 5
  • Доволни ли останахте?: Да (5 точки)
  • Цена: 5
 2. Една от причините да изпозвам Допелхерц Витамин Д е, че в менюто ми рядко присъстват яйчен жълтък, сьомга, гъби, черен дроб, които са богати на витамин Д. Установих, че откакто го приемам, по-рядко се спъвам, тоест явно има отношение и към мускулите. По време на Ковид пандемията, основното на което заложихме аз и моето семейство беше приема на Допелхерц Витамин Д. Целта ми беше да подкрепя имунната си система, тя по-лесно да се пребори със заболяването и да може да се възстанови пълноценно след това.

  • Отношение към клиента: 5
  • Качество: 5
  • Доволни ли останахте?: Да (5 точки)
  • Цена: 5
 3. Почти през целия си живот съм работила в офис среда на закрито и от малка слънцето не ми е понасяло особено. Съответно избягвам да излизам, когато е горещо и обикновено, ако ходя на почивка винаги избирам планината, а не морето.

  Кожата ми е и много бяла и ако съм на слънце, винаги съм намазана с висок слънцезащитен фактор. При едно от последните ми посещения при лекар обаче се оказа, че ако не взема мерки, има опасност да започна да страдам от сериозен дефицит на витамин D - т.нар. слънчев витамин, защото тялото ни го произвежда с помощта на слънчевата светлина, като можем да си го набавяме и от определени храни.

  Има препоръчителен престои на слънце, за да си набавяме количеството от витамина, който обаче аз няма как да спазвам. Другият вариант са храните богати на витамин D, като сьомга, рибено масло, сирене, мляко, гъби, жълтъци и т.н., но в случай като моя е трудно да си го набавя изцяло оттам, за да е в необходимото количество.

  След посещението при ендокринолог и занижените ми нива на витамина, беше ясно, че хранителната добавка с витамин D трябва да стане основен елемент към менюто ми. По препоръка на фармацевтката, при която ходя обикновено и на която имам доверие от години, си купих Допелхерц Витамин D 400 I.U. Приемам го вече в продължение на около 4 месеца и определено се чувствам по-добре. Смятам да го приемам целогодишно, като е особено важен за имунната система в периода есен-зима, когато така или иначе излизаме още по-малко на слънце. Смятам, че витаминът е особено важен и по време на пандемията от корона вирус, най-малкото заради засиленото стоене вкъщи, карантини и т.н.

  • Отношение към клиента: 5
  • Качество: 5
  • Доволни ли останахте?: Да (5 точки)
  • Цена: 5

Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Обекти в каталога с най-много отзиви

Най-нови обекти в каталога

Супер Къртачи - superkartachi.com

Super Kurtachi е доверено име в София, когато става въпрос къртене, чистене и за извозване - бързо и на ниски цени. Независимо от количеството работа, […]

OGRADINA.BG - градинска техника и оборудване

Ogradina са на пазара от повече от 20 години и предлагат само най-висококачествените оградни системи, всякакво оборудване за градината, барбекюта и детски люлки, пързалки, къщички […]

ABUBU.BG - бебешки и детски дрехи онлайн

Abubu.bg - това е мястото за пазаруване на стилни и висококачествени детски дрехи и бебешки дрешки от добре познати европейски марки с най-високо качество. В […]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram